Make-over van de slaapkamer, deel 2: een IXXI en nieuw beddengoed

Door Carine
Slaapkamer Ixxi

Een paar weken geleden schreef ik over de make-over van onze slaapkamer. Die ging van volledig donkergroen naar een mooie warme paarsbruin. Ik verfde de muren, de plinten en het plafond en de opstelling van het bed en de kasten veranderden eveneens. Nu de basis is gelegd voor een compleet nieuwe look van de slaapkamer is het tijd voor de finishing touch.

Om de kamer helemaal af te maken ging ik op zoek naar een mooi kunstwerk voor boven het hoofdbord. Al een tijdje heb ik een IXXI in gedachten, vooral ook omdat het zo makkelijk op de muur te bevestigen is. Je hebt er geen boor voor nodig en plakt het met plakstrips zo op de muur. Ideaal! Ik bestelde De Kus van Gustav Klimt omdat het van die prachtige kleuren heeft. Een IXXI is heel gemakkelijk in elkaar te klikken en op de muur te bevestigen. Toen hij eenmaal hing was ik heel blij met dit kunstwerk. De kleuren staan prachtig bij de muur en het hoofdbord en breken de donkere muur mooi.

Nu de muren niet meer groen zijn past ons groen gebloemde dekbedovertrek niet meer mooi bij het geheel. Sterker nog, het past helemaal niet meer. Dus ging ik op zoek naar nieuw beddengoed dat qua kleur wel mooi bij de muren en het hoofdbord zou passen. Dit was nog best een zoektocht, want of de kleur was niet goed, of het patroon paste niet, of de prijs was te hoog. Tot ik tijdens de Black Friday acties ineens prachtig beddengoed van HAY voorbij zag komen, en ook nog eens flink afgeprijsd. Ik had het perfecte beddengoed gevonden!

Met de komst van de IXXI en het prachtige beddengoed van HAY is de slaapkamer zo goed als af. We zijn alleen nog op zoek naar nieuwe nachtkastjes, maar ik heb al wat op het oog, dus wie weet binnenkort een deel 3 van de slaapkamer make-over.

Misschien ook leuk om te lezen:

You may also like

Laat een reactie achter