Behangtip voor de kinderkamer: Perron 11

Door Carine

Ben je op zoek naar nieuw behang voor de kinderkamer? Of wil je graag een origineel behangboom, -dier of muursticker om de muur te versieren? Zoek dan niet verder! Bij Perron 11 vind je alles wat je nodig hebt om de kamer van je kindje er fantastisch uit te laten zien. Dit vrolijke merk maakt echt te gekke ontwerpen voor behang, behangfiguren en muurstickers. Ontwerpster Jennifer van der Meer richtte Perron 11 in 2009 vanuit haar zolderkamer op, nadat ze ontdekte dat kinderen enthousiast reageerden op haar ontwerpen voor kinderkamers. Ondertussen zijn er al verschillende prachtige collecties behang, behangfiguren en muurstickers ontstaan. Met dieren en figuren die kinderen aanspreken prikkelt Perron 11 de fantasie van kinderen, door de basis te leggen voor ‘muurverhalen’ die kinderen zelf kunnen invullen.

Hippe collectie

De huidige collectie bestaat onder andere uit gezellige grachtenpandjes, monsters, luchtballonnen, behangbomen (inclusief een uilenfamilie), de gezellige katten Fats & Friends, oldtimers, vliegtuigen, retro patronen, vossen en zwijnen. Op de website van Perron 11 kun je de collectie uitgebreid bekijken. Ook vind je er foto’s van tevreden klanten die de producten van Perron 11 in hun huis hebben gebruikt, zodat je inspiratie kunt opdoen.

maatwerk behang

Perron 11 biedt een geweldige maatwerkservice. Kleuren kunnen worden aangepast, en waar nodig wordt de maat ook helemaal passend gemaakt. Als extra bonus is het behang van zeer goede kwaliteit en is de inkt die gebruikt wordt ook nog eens milieuvriendelijk. Hieronder een impressie van het fantastische behang. Mijn favoriet? Het monstersbehang!!! Zonder twijfel. Ik ga alvast een behangetje uitzoeken!

You may also like

Laat een reactie achter