De leukste kerstballen in de winkelstraat van 2022

Door Carine
rookworst tompouce kerstbal

Voor de een kan de kerst niet vroeg genoeg komen, voor de ander kan het niet lang genoeg duren voordat het kerst is. Ik hoor bij de eerste categorie en was dan ook blij te zien dat langzaam de kerstartikelen weer in de winkels verschijnen. En dan vooral de kerstballen. Elk jaar breiden wij onze verzameling foute kerstballen weer uit en ook dit jaar zijn er weer leuke exemplaren te koop bij verschillende winkels. Ik laat je zien wat ik tegen kwam tijdens mijn rondje langs de winkels en de webshop van Nordic Nest.

Hema

De Hema staat bekend om haar rookworst en tompoucen. En laten ze die nu net ook als kerstbal verkopen. Maar ook de discokerstbal en die van de toekan zijn echt te leuk om niet te kopen. Tot slot vind ik de kerstbal van Takkie (die van Jip en Janneke) ook zo leuk, die gaat ook op het verlanglijstje.

Shop alle kerstballen van Hema hier.

Blokker

Tijdens mijn rondje door de Blokker zag ik ook hier de leukste kerstballen. Naast de traditionele groen-, rood- en goudkleurige ballen heeft Blokker ook grappige figuurkerstballen. Mijn favorieten zijn het snoephuisje, de kersttv en de sushibowl.

Shop alle kerstballen van Blokker hier.

Flying Tiger

Mijn zwakke plek is fastfood en de Flying Tiger weet daar handig op in te springen door de lekkerste en zoetste kerstballen te verkopen. Ik ga voor de hamburger, Franse frietjes, hotdog en pizza. Of toch voor de suikerspinnen of popcorn? Ik kan gewoon niet kiezen. Voor de prijzen hoef ik het in elk geval niet te laten, want die zijn ook leuk.

Shop alle kerstballen van Flying Tiger hier.

Dille en Kamille

Tot slot wil ik de glazen kerstballen van Dille en Kamille nog delen. Deze zijn in verschillende zachte kleuren verkrijgbaar. Ik vind ze prachtig, ook vanwege de mooie vorm en kleuren.

Shop hier alle kerstballen van Dille en Kamille.

Nordic Nest

Houd je van wat meer ingetogen kerstballen maar wil je toch wel wat bijzonders in je kerstboom hangen. Bij de webshop Nordic Nest hebben ze bijvoorbeeld prachtige kerstballen met een natuurlijke uitstraling van Bloomingville. Of ga voor de tweekleurige ballen van papier-maché van Broste Kopenhagen.

Shop hier alle kerstballen van Nordic Nest.

Wie een rondje door de winkelstraat loopt heeft keuze genoeg. Elk jaar komen er weer nieuwe kerstballen op de markt en elk jaar wordt de keuze groter. Tip: kijk vooral ook eens bij de kringloop voor mooie vintage ballen.

Ga jij voor een gecoördineerde look, of hang je net als wij alles door elkaar voor een lekker foute boom?

Meer kersttips?

You may also like

Laat een reactie achter