De Classic Saab Roadster loopauto

Door Carine

Je kunt je afvragen of het wel zo verstandig is om je peutertje te verwennen met een klassieke Saab, maar wie de Classic Saab Roadster van het Zweedse merk Playsam ziet, is gelijk verkocht! Een hoge mate van zelfbeheersing is geboden om niet gelijk tot aankoop over te gaan.

Het ontwerp van de Saab Roadster is gebaseerd op het oudste model Saab. Het stuurwiel is, net als bij oude sportwagens, gemaakt van hout en metaal. De auto is 86 centimeter lang, 37 centimeter breed en weegt 10 kilo. De gebruikte materialen zijn hout, metaal en kunststof. Er is zelfs een luxe uitgave verkrijgbaar, waarvan de zitting en het stuurwiel van leder zijn gemaakt.

Er hangt echter wel een flink prijskaartje aan. Wie zijn kind blij wil maken met dit prachtexemplaar zal ongeveer 400 euro kwijt zijn. Of je je kleine dan nog op deze sportwagen durft te laten rijden is de volgende vraag. De Saab Roadster is te bestellen via Playsam.com, maar ook bij een klein aantal winkels in Nederland. Op de website van Playsam is een lijst hiervan te vinden. Ik spaar voorlopig nog even door!

You may also like

Laat een reactie achter