Webshop: Gezinnig

Door Carine

Regelmatig zet Mr.Finny een leuke webshop in de schijnwerpers. Deze keer is de beurt aan Gezinnig, een webshop met praktische en vrolijke producten voor ouders en kinderen. Bij Mr.Finny zijn we groot fan van producten die het leven gemakkelijk maken, en Gezinnig staat vol met handige producten voor mama’s, kinderen, je relatie, thuis en je vrije tijd.

Wie zit er achter Gezinnig?

Wendy Houben en Rianne van Essen, beiden moeder van twee jonge kinderen, richtten in 2008 Gezinnig op om werkende moeders met praktische hulpmiddelen te helpen om de boel thuis prettiger te organiseren. Sinds 2012 wordt het team versterkt door Daisy, die de klantenservice voor haar dienst neemt.

Wat kun je er kopen?

Bij Gezinnig snappen ze helemaal dat het huishouden soms moeilijk te combineren valt met het opvoeden van kinderen, het onderhouden van je relatie en genieten van je vrije tijd. Daarom staat de webshop vol met handige dingen die multitasken een stuk gemakkelijker maken, opvoeden een stuk leuker en ontspannen een stuk eenvoudiger. Daarnaast biedt Gezinnig volop inspiratie voor leuke activiteiten en dagjes uit.

Mr.Finny’s TOP 10

  1. Notebook Incognito doet zijn naam eer aan: Wat er uit ziet als een monstertje is in feite een juweel van een notitieboekje. En daar houden we van!  02 incognito_sari (1)
  2. Het Relax Mama Postermapje is gevuld met 8 toffe posters met spreuken als ‘Die andere moeders doen ook maar wat’ en ‘Altijd inconsequent is ook consequent’. Een mapje gevuld met een achttal posters om als moeder gelukkig van te worden! Posterboek mama2
  3. Verschillende Kletsboeken helpen om interessante gesprekken te voeren aan tafel, voor het slapengaan of tijdens de koffie. Kijk eens naar de Tafelklets! (met vragen over het eten en kleine opdrachtjes), het Kletsboek! (vol vragen, testjes, een moppermuur en een doe lekker gek pagina) of de Slaapklets! (om de dag door te nemen en met tips om lekker te slapen). Tafelklets!_voorkant cover_HR_RGB
  4. Handige gezinsplanners in verschillende vormen en maten, bijvoorbeeld de Weekplanner van stof met 49 verschillende activiteitenkaartjes of een magnetische Weekplanner met handige magneten en pictogrammen. 86515-Jef-Weekplanner-B_1383905126
  5. Leuk voor Sinterklaas, deze Aftelkaart Sint: plak elke avond een stickertje en zie Pakjesavond dichterbij komen! A4-Countdown-Card-Pakjesavond-SITE (1)
  6. Met de Verhalendobbelstenen kun je, zoals de naam al zegt, verhalen verzinnen. Gooi de dobbelstenen, bekijk de plaatjes en verzin om de beurt (of met elkaar) een eigen verhaal. 01_story_cubes_drie_soorten_1384012062
  7. Te leuk, deze Autowegtape: maak een circuit door het hele huis, een autootje wordt bijgeleverd! 02 tapegallery-myfirstautobahn-mood_720x600 (1)
  8. Zet je gezin of je relatie eens op een Complimentendieet. Geef en ontvang positieve energie door een compliment te geven (of te vragen!).
  9. Wie zegt dat het opbergen van speelgoed niet op een stijlvolle manier kan heeft deze papieren opbergzakken nog niet gezien. Duurzaam, handig en stijlvol! 04 2014-04-08_1396938574 (1)
  10. Inspiratie nodig voor een dagje uit met je kinderen? Koop dan de gids Kidsproof dagje uit, vol tips voor een dagje weg met kinderen van 0 tot 15 jaar, onderverdeeld over vijf categorieën: aan het water, in het bos, bij de boer, in de stad en als het regent. Kidsproof_Dagje_Uit_HR_1370423220

Een Groot assortiment voor een aangenaam gezinsleven

Naast deze favorieten staat Gezinnig boordevol artikelen die het leven een stuk aangenamer maken, zoals handige notitieboekjes en gezinsplanners, boeken vol ontspantips en inspirerende posters. Bovendien zijn er ook stickersets, timers, kleurboeken, spellen, massagesets, relatiekaarten, handige huishoudhulpjes, schoolbordmuurstickers, magneten, knutselattributen, tips voor vakanties en dagjes uit en nog veel meer. Neem dus vooral eens een kijkje, zeker met de feestdagen voor de deur. Er is altijd wel iemand die je blij kunt maken met een klein cadeautje!

You may also like

Laat een reactie achter