Een dagje uit naar Fréjus en het Parc Zoologique de Fréjus

Door Carine
Côte d'Azur Frejus

Tijdens onze vakantie bezoeken we eigenlijk altijd wel een dierenpark. Aan de Côte d’Azur heb je verschillende dierenparken. Wij bezoeken het Park Zoologique de Frejus. De recensies op internet zijn wisselend, dus wij zijn benieuwd naar het park. Het kleinschalige park is eenvoudig ingericht en sommige hokken kunnen wel een opknapbeurt gebruiken, maar de dieren ogen gezond en actief. We zien veel verschillende dieren, waaronder leeuwen, tijgers, een olifant, zebra’s, apen, vogels en een nijlpaard. Onze peuter kijkt zijn ogen uit en wij hobbelen achter hem aan door het park. Hij mocht zelfs helpen het nijlpaard te voeren door bananen in zijn bek te mikken! We vermaken ons de hele ochtend, totdat het tijd voor de lunch. Die nuttigen we niet in het park, maar in het nabijgelegen Fréjus. Voor info over openingstijden en prijzen van het park klik je hier.

In het centrum van Fréjus ploffen we op het Place Février neer op een terrasje voor een pizza. Na onze lunch nemen we nog een kijkje nemen in de eeuwenoude kathedraal van Fréjus. Fréjus was de eerste militaire haven van de Romeinen. In de stad zijn dan ook veel Romeinse overblijfselen te vinden. Het historische centrum en de haven met het strand liggen wat verder uit elkaar, waardoor we de haven dit keer moeten overslaan. Wij lopen een rondje door het centrum en merken dat onze peuter en baby moe beginnen te worden, waarop we terugrijden naar onze camping. Heb je meer tijd, bezoek dan zeker ook de mooie haven en het fijne strand van Fréjus.

Ook zin om naar de Côte d’Azur op vakantie te gaan? Kijk dan hier voor beschikbare campings: Vakantiediscounter, Suncamp, Allcamps, Eurocampings (ACSI), De Jong Intra Vakanties of hotels: Trivago

BOEK EEN LEUKE ACTIVITEIT
Powered by GetYourGuide
MEER LEZEN OVER DE CÔTE D’AZUR
ANDERE ARTIKELEN OVER DE CÔTE D’AZUR

Ik maak gebruik van affiliate links. Dit kost je niks extra’s, maar helpt mij om mijn website te kunnen onderhouden.

You may also like

Laat een reactie achter