De Wishbone 3-in-1 houten loopfiets

Door Carine

Schreef ik eerder al over een prachtige loopauto, deze keer wil ik het hebben over een loopfiets. Een superloopfiets welteverstaan, de Wishbone 3-in-1 loopfiets om precies te zijn. Deze loopfiets is op drie verschillende manieren te monteren, waardoor deze geschikt is voor kinderen van 1 tot 5 jaar! De fiets is ontworpen door Wishbone Design Studio, een familiebedrijfje dat bestaat uit Rich en Jen uit Nieuw Zeeland. Zij wilden hun kinderen iets meegeven van hun eigen onbezorgde jeugd en zon ontstond het ontwerp voor de loopfiets in hun kleine badkamer in New York.  Ondertussen wonen ze weer in Nieuw Zeeland en ontwerpen daar nog meer speelgoed.

De 3-in-1 loopfiets is als driewieler geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden, zodat ze kunnen beginnen met de eerste stapjes zonder om te vallen. Wanneer ze dat goed onder controle hebben kun je de driewieler ombouwen naar een tweewieler met een laag zadel. Zo kan geoefend worden met het evenwicht. Is je kleuter wat groter, dan draai je het frame eenvoudig om, zodat het zadel hoger komt te zitten.

De fiets is verkrijgbaar in een naturel uitvoering, maar ook in verschillende ‘limited’ uitvoeringen. Daarnaast zijn er leuke accessoires te koop, zoals een naamplaatje, stoere stickers en een siliconen zittinghoes in hippe kleuren. Gelukkig is de loopfiets ook in Nederland verkrijgbaar (via Google is er wel een verkoopadres te vinden). Wel wat prijzig helaas, gemiddeld 190 euro, maar zeker het overwegen waard.

Benieuwd naar andere mooie houten loopfietsen? Lees dan hier verder.

You may also like

1 Reactie

De 5 mooiste houten loopfietsen. – Planet Happy blog 16 mei 2016 - 22:07

[…] Eerder schreef ik al over de Wishbone 3-in-1 houten loopfiets. Deze prachtige loopfiets is er al voor kinderen vanaf 1 jaar. Voor de allerjongsten begin je met een driewieler. Vanaf 1,5 jaar kun je de driewieler ombouwen naar een loopfiets. Het zadel is verstelbaar (van 28 cm vanaf de grond tot maximaal 43 cm). Van de vijf hier genoemde loopfietsen heeft de Wishbone loopfiets de laagste instap, waardoor het voor kinderen vanaf 1,5 jaar al geschikt is. Wordt je peuter te groot voor de kleine uitvoering, dan draai je het frame eenvoudig om waardoor de zitting omhoog komt! […]

Reply

Laat een reactie achter