Campina Open Boerderijdagen 2014: een heerlijk dagje uit!

Door Carine

Heb je je altijd al afgevraagd waar melk vandaan komt of hoe een koe wordt gemolken? Ben je eigenlijk heel nieuwsgierig naar het leven op een boerderij? Dan moet je zeker naar de Campina Open Boerderijdagen 2014 komen. Verspreid over het hele land openen 72 boeren op 30 mei en 9 juni tussen 10.00 en 16.00 hun boerderij voor publiek. Je kunt lekker rondneuzen, vragen stellen en misschien zelfs wel een handje helpen!

Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de familie Wiechers in Westerbork, die dit jaar voor het eerst meedoen (nr. 71 op de website). Of ga langs bij de familie Wientjes in Sint Anthonis, die extra comfortabele ligboxen voor hun koeien en zelfs speciale koeienborstels om hun rug te krabben heeft (nr. 72 op de website). Ook vlak bij Amsterdam zijn boerderijen te vinden. De familie Meester uit Muiden staat elke dag op 4:45 op en doet dit jaar alweer voor de vijfde keer mee aan de Campina Open Boerderijdagen (nr. 34 op de website). Kortom, genoeg boerderijen te bezoeken en genoeg verhalen om te horen.

 

Alle gegevens nog even op een rijtje:

Wat? Campina Open Boerderijdagen 2014

Wanneer? vrijdag 30 mei (dag na Hemelvaart) en maandag 9 juni (Tweede Pinksterdag)

Hoe laat? 10.00-16.00

Waar? Bij 72 boeren verspreid over het hele land. Kijk op www.campina.nl/#Onzeboeren om te zien welke boeren er meedoen.

Kosten? Gratis!

You may also like

Laat een reactie achter