Over mr.Finny

Door Carine
Mr. Finny, waar gaat dat over?

Mr. Finny is een blog over van alles en nog wat. Sinds 2013 kun je hier lezen over het leven met kleine kinderen. Over kinderboeken, kinderkamers, mooi speelgoed, en eigenlijk nog veel meer. Sinds kort ligt de focus meer op wonen en reizen (met en zonder kinderen).

 

Wie zit er achter Mr. Finny?

Dat ben ik, Carine: creatieveling, verzamelaar en chaoot. Moeder van een kleuter (2012) en een peuter (2014). Vrouw van. Duizendpoot met chronische ADD, altijd druk met teveel ideeën.

Ik volgde een opleiding in de kunstsector, werkte bij een boekhandel, deed een cursus Webdesign, schoolde me om tot schuldhulpverlener en ben sinds kort weer op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Ik ben thuis in Rotterdam, maar ons nieuwe huis wordt buiten de stad gebouwd (gereed: 2019).

 

Samenwerken?

Dat kan. Neem contact met me op via het contactformulier of stuur een mail naar mrfinnyblog@gmail.com.

 

Gebruik van afbeeldingen

Ik vraag waar mogelijk toestemming voor het gebruik van afbeeldingen van andere websites of bedrijven. Ik zal dan ook altijd verwijzen naar de bron van deze afbeeldingen, zij het door middel van een link in de tekst of bij de afbeelding zelf. Ben je een afbeelding tegengekomen waarvan je vindt dat deze onrechtmatig wordt gebruikt door Mr.Finny, neem dan contact op.

Mr.Finny maakt ook gebruik van eigen afbeeldingen. Op deze afbeeldingen zijn de algemeen geldende regels met betrekking tot copyright van toepassing. Wil je gebruik maken van deze afbeeldingen, neem dan contact op.

 

Partners van mr.Finny

In sommige berichten staat vermeld dat ik gebruik heb gemaakt van affiliate links. Dat betekent dat als je via deze links een product koopt in de desbetreffende winkel ik daar een klein percentage van krijg. Dit heeft op geen enkele manier invloed op de prijs van het product. Het kost je dus niets extra om via zo’n link iets te kopen. Je steunt als het ware mijn blog door iets via een affiliate link te kopen. Wil je dit liever niet, dan is dat natuurlijk geen probleem. Je moet dan zelf even de betreffende webwinkel en het product in je browser opzoeken.

2 Reacties

Sabrina 13 augustus 2013 - 19:25

Leuke site! Ziet er netjes uit.

Reply
Carola 28 oktober 2013 - 20:32

Suuuper leuk, Carine! Ik ben fan!

Reply

Laat een reactie achter